Live Charts

Volg de inzichten van onze analisten via onze live charts

Als Premium abonnee heb je exclusieve toegang tot onze nieuwe service ALPHA INSIGHTS.
Hierdoor kan je al de TradingView grafieken van TradePremium live kan volgen! Simpelweg door op elke coin te klikken en de link onder elke afbeelding te volgen, ontgrendel je de deur naar onze live grafieken!

Het mooie is dat je deze grafieken niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt kopiëren om er je eigen draai aan te geven en ze zelf aan te passen! En als kers op de taart kan je in onze Discord server live de trading posities van elke TradePremium analist opvolgen, cool toch?

Let wel, om grafieken te kunnen kopiëren en bewerken, is het noodzakelijk om ten minste te beschikken over het essential abonnement van TradingView. Dit abonnement biedt je extra voordelen zoals toegang tot meer indicatoren en de mogelijkheid om een groter aantal grafieken op te slaan.

Ik houd deze lijst met grafieken actueel bij door maandelijks nieuwe toevoegingen te maken zodra deze beschikbaar zijn, maar er is meer want er zullen ook maandelijks nieuwe coin analyses bijkomen.

Zeker niet te missen is het feit dat we onze unieke indicatoren hebben ontworpen, die het analyseren van charts een stuk toegankelijker maken. Heb je hier interesse in? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de TradersLab website. Ontdek hoe onze tools jouw trading game naar een hoger niveau kunnen tillen!