Een goede community, van onschatbare waarde!

by | Sep 23, 2021 | Community Blog

Heb jij ook een vlotte pen en wil je ook graag iets op onze Community Blog schrijven? Dat kan!

BENT U AL LID VAN ONZE TELEGRAM COMMUNITY OF ONZE PRIVATE DISCORD COMMUNITY?

Wist je dat wij ook een zeer actieve community hebben op telegram? Daarin worden al onze artikels dieper besproken en kan je vrijuit praten met andere crypto-minded enthousiastelingen.

Daarnaast hebben wij binnen onze abonnementsmodule ook een private Discord Community voorzien, waarin wij opvolging geven, in-depth nieuws, AMA sessies en video markt-updates.

Waar wacht je nog op?

Join onze community of wordt abonnee van TradePremium

Er zijn zo van die momenten in je leven die intens druk zijn. Momenten waar er allerhande zaken tegelijkertijd gebeuren. Momenten waar je eigenlijk geleefd wordt door je agenda. Heb je dat al ooit gehad, dergelijke momenten?

 

Ik wel alleszins. De afgelopen maanden waren voor mij een aaneenrijging van dergelijke momenten… Ik vond werk om de Corona periode te kunnen overbruggen want als zelfstandig trainer en coach aan de slag blijven is niet evident. Fulltime werken it is… Dan komen de hobby’s van de kinderen terug. Daarbij heeft de husbie een heel drukke agenda waardoor het gezinsleven bij mij valt. Nadien volgt er een ziekteperiode want het is allemaal wat TE veel van het goede. Oohja en ergens daartussen heb ik nog de ganse cryptowereld die op me wacht…

Herken je het? De meeste moeders die een gezin te runnen hebben waarschijnlijk wel. 

Een community spaart tijd!

En dat is net het ding bij trading. Je moet een klaar hoofd hebben om de juiste analyses te kunnen maken. Snel snel trades plaatsen is niet aan de orde. Dus besloot ik om het traden in die periode meer achterwege te laten en me vooral te focussen op de hogere timeframes (zoals wij dat noemen). Want zoom je meer uit, merk je veel meer rust in de markt. En dan hoef je niet alles zo nauw op te volgen…

Toch merkte ik bij mezelf dat ik wel de vinger aan de pols wou blijven houden. En wat was ik dankbaar dat net op dit moment, de Trade Premium Community gelanceerd werd op Discord. Want het heeft me door een ganse periode kunnen loodsen van weinig tot geen cryptotijd. Ik nam me voor de focus te zetten op één kanaal in het bijzonder; dat van de marktupdates.

In combinatie met de ama sessies was ik dan toch nog “mee”. Ontzettend dankbaar dat ik daar op die moment gebruik van kon maken!

Vandaag zit ik terug in een gans andere fase. Die fulltimejob is volledig van de baan, ik ben terug die vrolijke ondernemer als vanouds en ik heb terug veel meer tijd om me echt met crypto bezig te houden.

De analyses vinden ondertussen terug plaats op een lager tijdsframe en ik ben terug veel meer aanwezig op ons Discord kanaal. Ik voel me veel rustiger, net ook omdat alle aanwezige info op dat Discord kanaal mijn tradingskills alleen maar verder ondersteund.
En dat beste trader, is misschien nog het belangrijkste!

Het gevoel echt mee te zijn met de veranderingen in de cryptomarkt is zo rustgevend!

En om af te sluiten nog een laatste opmerking – Als daar dan nog eens een ganse crypto community bestaat waar je naar hartelust vragen kan stellen aan experts en waar er je zelf trade setups kan meepikken… Wel, wat heb je dan nog meer nodig eigenlijk?

 

Over de auteur

Dorien De Brabanter

Enthousiaste positivo, rationele empaat en één brok PASSIE. Dat is hoe je Dorien het beste omschrijft.

Ze ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Daarom gooide ze haar koers drastisch om en leerde ze bij over de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel ze tig van opleidingen achter de rug heeft, gelooft ze dat het niet de diploma’s achter haar naam zijn maar de intuïtie en know how die haar tot een goeie gids maken voor diegenen die willen bijleren.
Empowerment. staat bij haar centraal. Met Ador, haar bedrijfskindje, biedt ze een een mensgerichte en succesvolle zoektocht naar de juiste mindset. En die diensten biedt ze ook aan voor de traders onder ons. Want zeg nu zelf, wat is een trader zonder de juiste mindset

Bedankt voor het lezen en blijf gezond!

Onze artikels zijn géén financieel advies, zij dienen louter ter ondersteuning van uw eigen research. #DYOR!

Stuur ons je artikel via onderstaand formulier

Heb je zelf ook een vlotte pen en een gezonde interesse in cryptocurrencies?
Stuur ons je artikel!

Share This