Fundamentele factoren impliceren een verdere groei voor de toekomst!

by | Nov 15, 2020 | Community Blog

Heb jij ook een vlotte pen en wil je ook graag iets op onze Community Blog schrijven? Dat kan!

Aangezien Bitcoin meer dan 40% won op maandbasis en boven de $16.000 kwam, wedden veel cryptocurrency experts dat er een stijging naar een nieuwe recordhoogte van $20.000 zal plaatsvinden.

Het bullish scenario wordt ondersteund door verschillende fundamentele factoren. Waaronder institutionele aankopen en torenhoge inflatieverwachtingen te midden van excessieve, monetaire en fiscale stimulansen die door de wereldwijde centrale banken worden geïnjecteerd. 

Fundamentele factoren

De groeiende vraag van de financiële industrie is een andere belangrijke katalysator die Bitcoin in de nabije toekomst nog verder zal doen stijgen.

Volgens Kadan Stadelmann, Chief Technology Officer van Komodo, zijn Grayscale, Square en MicroStrategy de belangrijkste katalysators achter de recente groei van Bitcoin.

In het interview met Finance Magnates gaf hij deze commentaar:

De Bitcoin prijs wordt deels opgedreven door het feit dat grote spelers en investeerders in de financiële industrie een verhoogde interesse in Bitcoin tonen en blijk geven van een kooplust.

Onlangs meldden wij nog dat grote, traditionele investeerders aandacht beginnen te besteden aan de industrie, waardoor er een positieve vibratie op de markt ontstaat.

Zelfs een diehard Bitcoin criticus als Nouriel Roubini gaf toe dat Bitcoin gebruikt zou kunnen worden als een store of value.

Grootschalige technische bedrijven maken het ook mogelijk massaal gebruik te maken van cryptocurrencies, waardoor het gemakkelijk is om digitale assets te kopen en te gebruiken in het dagelijks leven. Onlangs heeft PayPal zijn functie van het kopen en verkopen in crypto direct op het platform voor gebruikers in de VS ontgrendeld. Ook heeft het bedrijf zijn wekelijkse aankooplimieten verhoogd van $10.000 naar $20.000.

Alleen maar bullish signalen als je het ons vraagt!

Bedankt voor het lezen en blijf gezond!

Onze artikels zijn géén financieel advies, zij dienen louter ter ondersteuning van uw eigen research. #DYOR!

Stuur ons je artikel via onderstaand formulier

Heb je zelf ook een vlotte pen en een gezonde interesse in cryptocurrencies?
Stuur ons je artikel!

Share This