Leren plannen en zelfvertrouwen krijgen is de boodschap!

by | mrt 26, 2021 | Community Blog

Heb jij ook een vlotte pen en wil je ook graag iets op onze Community Blog schrijven? Dat kan!

De afgelopen twee weken waren voor mij de drukste van het voorbije jaar. Uiteraard… druk zijn en hebben is iets heel relatief. Want iedereen heeft dezelfde 24 uur in een dag. En toch, toch hoor je mensen heel vaak zeggen “Ik heb daar geen tijd voor.”. Sounds familiar?

Leer plannen

Bij mij ging dat zinnetje vroeger alvast steevast gepaard met stress, lots off. Want ik wil echt heel veel dingen doen in een dag.

Dus versnelde ik het tempo om toch maar allerhande zaken te kunnen meepikken. Ik holde eigenlijk door de dag op die momenten.

Totdat alles veranderde toen ik enkele jaren terug in een coachingopleiding iemand iets heel interessants hoorde vertellen over dat onderwerp. Die persoon ging het concept van tijd en vooral het ontbreken daarvan, linken aan de prioriteiten die we ons zelf stellen.

Heel simpel gezegd… Als je in iets tijd wil steken, moet je dat bovenaan jouw prioriteitenlijst zetten. Hoe belangrijker dat item voor je is, hoe hoger het komt te staan op de lijst. En dan, dan deel je je dag in, aan de hand van die prio’ s. Op die manier heb je wel tijd voor de belangrijkste zaken in je leven.

Deze week moest ik daaraan heel fel terugdenken.

Want door het nieuwe werk, heb ik ineens mijn priolijstje hard moeten aanpassen. En net door dat priolijstje te kunnen maken, kan ik nog steeds genoeg ruimte voorzien in mijn dag om me bezig te houden met het traden.

Een aangename bijwerking daarvan is dat ik gemerkt heb dat ik meer to the point en accurater heb leren traden. Omdat ik geen tijd meer wil verliezen aan twijfels en teveel nadenken. Omdat ik nog andere dingen wil kunnen doen van dat priolijstje.

En daardoor plaats ik nu enkel nog trades waarbij de kansen op succes het grootst zijn. En de risico’s minimaal. Uiteraard speelt de opgedane ervaring hier ook een belangrijke rol, maar toch…

De cijfers liegen er niet om. Winsten zijn nog nooit zo hoog geweest. En die pileusbot, die heeft nog nooit zoveel mogen werken voor mij als nu.

Heb zelfvertrouwen

Dat alles maakt me blij, oooh zoooo blij!

Want we moeten een kat een kat noemen, hoe meer zelfvertrouwen je hebt in je eigen kunnen, hoe groter je successen worden als trader. Mindset is en blijft everything! Maar daarover vertel ik je in een volgend blogbericht meer!

Bedankt voor het lezen en blijf gezond!

Onze artikels zijn géén financieel advies, zij dienen louter ter ondersteuning van uw eigen research. #DYOR!

Over de auteur

Dorien De Brabanter

Enthousiaste positivo, rationele empaat en één brok PASSIE. Dat is hoe je Dorien het beste omschrijft.

Ze ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Daarom gooide ze haar koers drastisch om en leerde ze bij over de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel ze tig van opleidingen achter de rug heeft, gelooft ze dat het niet de diploma’s achter haar naam zijn maar de intuïtie en know how die haar tot een goeie gids maken voor diegenen die willen bijleren.
Empowerment. staat bij haar centraal. Met Ador, haar bedrijfskindje, biedt ze een een mensgerichte en succesvolle zoektocht naar de juiste mindset. En die diensten biedt ze ook aan voor de traders onder ons. Want zeg nu zelf, wat is een trader zonder de juiste mindset

Stuur ons je artikel via onderstaand formulier

Heb je zelf ook een vlotte pen en een gezonde interesse in cryptocurrencies?
Stuur ons je artikel!

Lees ook zeker deze artikels!

De herontdekking van het crypto ecosysteem! Welke zijn de nieuwe coins om naar te kijken? Hidden Gem #5!

De herontdekking van het crypto ecosysteem! Welke zijn de nieuwe coins om naar te kijken? Hidden Gem #5!

We kennen veel privacy-coins en er blijven er steeds meer opduiken. Elk van hen heeft een unieke functie. Het Haven Protocol adverteert zichzelf als een levensvatbaar alternatief voor offshore-rekeningen, met een functie binnen de offshore-rekeningen die daadwerkelijk de waarde behoudt van Haven Protocol coins op een vast niveau van fiat valuta. Later meer hier over.

Een kort inzicht dat wij jullie zeker willen meegeven!

Een kort inzicht dat wij jullie zeker willen meegeven!

Tijdens de levensduur van Bitcoin hebben velen geprobeerd de prijs te voorspellen, en de meesten hebben gefaald. Het is heel moeilijk, zo niet bijna onmogelijk, om de Bitcoin-prijs nauwkeurig te voorspellen. Wij gebruiken verschillende modellen om zo vergelijkende eigenschappen te vinden die een inschatting geven van de markttop.

Exchanges kunnen het niet meer bijbenen!

Exchanges kunnen het niet meer bijbenen!

In 2021 is er al veel gebeurd en dit geldt ook voor de Bitcoin houders. Er zijn veel nieuwe investeerders Bitcoin eigenaar geworden. De ene wat meer dan de andere uiteraard. DEr zijn miljarden dollars aan Bitcoin verschoven van de handen van HODLers naar nieuwere hodlers, zoals traditionele instellingen, technologiebedrijven, family offices en fondsbeheerders.

Is dit de cyclus die in geschiedenisboeken zal komen?

Is dit de cyclus die in geschiedenisboeken zal komen?

Beseffen jullie goed dat er een fenomeen zou kunnen plaatsvinden dat Bitcoin nog nooit heeft meegemaakt? Bitcoin zijn terecht kunnen komen in een soort van hyper cyclus. Dit kan volgens ons enkel gebeuren wanneer het huidige niveau van institutionele adoptie aanhoudt of groeit. Het unieke gebruik van Bitcoin is het afgelopen jaar geconsolideerd, waardoor miljarden dollars van tafel zijn gehaald

Wekelijkse update 5 – 11 april

Wekelijkse update 5 – 11 april

Bitcoin slaagde erin om op vrijdag aan momentum te winnen, na weken van zijwaartse beweging. De prijs steeg tot $61.233 op Coinbase. De bears lijken het echter nog niet te hebben opgegeven, want de Bitcoin prijs werd $500 onder de ATH afgewezen en daalde weer onder de $60.000. Op het moment van publicatie wordt Bitcoin verhandeld tegen $59.652 met een licht verlies van 1,5% op de daggrafiek. Op de week- en maandgrafieken heeft BTC respectievelijk 4,5% en 3,1% gewonnen.

Share This