Cursussen & opleidingen

Schaaf je kennis bij en leer traden als een professional

TradePremium biedt zowel cryptocurrency cursussen aan voor wie zijn eerste stappen zet in deze fascinerende markt als voor gevorderden.

Scherp je blockchain & cryptocurrency kennis aan, leer hoe je correct een wallet moet gebruiken of leer traden als een professional met één of meer van onze cursussen.

Een investering in jezelf is altijd een goede investering!

Bij het volgen van een opleiding geniet jij van een gratis tradepremium abonnement!

Naast al de andere voordelen kom jij als cursist ook terecht in een privé community waar jij alles perfect kan opvolgen, wat jij geleerd hebt in jouw traject!*

Alweer een goede reden om een op maat gemaakte opleiding bij ons te volgen!

Cursus Cryptocurrency Introductie

Duur : 5 x 3-4 uur
Prijs : 650€ 
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

In deze 4 uur durende cursus leer je alle basisprincipes kennen van de crypto wereld.

Door dit traject te volgen zal je een betere notie krijgen over bepaalde crypto onderwerpen.

Een echte eye-opener en verruiming voor elke crypto newbie/beginner!

Cursus Fundamentele Analyse (diepgaand)

Duur : 5 dagen / 5 x 4-5 uur
Prijs : 726€
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

Bij deze cursus zal Tim Broekmans, de oprichter van TradePremium.be, zijn expertise delen en u meenemen in de wereld van ‘fundamentals’. Fundamentele analyse is een zeer belangrijk aspect wanneer je op lange termijn wil gaan investeren.

Het zal je leren hoe je de intrinsieke waarde van een bedrijf of asset moet gaan analyseren. In dit 20 uur durend traject leer je aan de hand van een protocol hoe je de juiste analyse maakt, en vooral hoe je op de juiste manier een correct prijsdoel bepaalt.

Hoe beveilig ik mezelf en mijn assets?

Duur : 4-5 uur
Prijs : 250€
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

In deze workshop van 4 uur gaat onze developer, Michiel Schuermans, met u aan de slag.

Hij zal je leren hoe je jezelf kan beschermen tegen hackers en welke maatregelen je moet nemen om te voorkomen dat je cryptocurrencies verloren gaan of gestolen worden.

Hoe bescherm ik mezelf tegen scams?

Duur : 4-5 uur
Prijs : 390€
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

In dit traject zal onze fundamentele analist Tim Broekmans je op de hoogte brengen van alle soorten scams.

Het doel van deze cursus is om je technieken aan te leren, hoe je scams kan herkennen, wanneer een bepaald project oplichting is en waarom.

Kort gezegd, deze cursus gaat je leren veel geld te besparen!

Crypto veilig opslaan & wallet gebruik*

Duur : 4-5 uur
Prijs : 250€*
Enkel Privé (één op één)

Wat leer ik in deze cursus?

Cryptocurrency wallets zijn absoluut cruciaal om je cryptocurrencies en tokens veilig op te slaan. Als je op zoek bent naar de meest veilige plaats om je cryptocurrencies op te slaan, dan zal je deze cursus waarderen.

Naarmate cryptocurrencies steeds populairder worden, wordt het sinds 2017 steeds meer en meer bedreigd door hackers. Elke dag is er een nieuwe aanval op een individuele houder, waardoor het is noodzakelijk is dat je uw opties kent om te voorkomen dat je iets dergelijks overkomt. In dit 4 uur durend traject/workshop zal Wesley Vanherle een volledige en grondige PERSOONLIJKE uiteenzetting geven van de belangrijkste cryptocurrency wallets en hoe deze te beheren.

Fairtrader expert trading cursus**

Duur : 36-50 uur
Prijs : 2750€
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

Wilt u écht leren traden met crypto? Via een intensief persoonlijk traject leert u hoe de cryptomarkt werkt en welke strategieën u kan toepassen om uw winsten uit crypto trading te vergroten en uw verliezen te beperken.

Uw coach heeft jaren ervaring met crypto en leert u alle ins en outs op het gebied van trading tijdens dit vier weken durende traject.

* Prijs zonder Ngrave Zero 200€, prijs met Ngrave ZERO: 548€ (30% korting op je Ngrave Zero voor Premium en Premium Pro abonnees). ** De Fairtrader expert trading cursus is een opleiding via onze partner Fairtrader.be, helaas kunnen wij voor onze Premium en Premium Pro abonnees op deze cursus geen korting bieden.

Inschrijvingsformulier cursussen.

Na het invullen van het formulier zullen wij je contacteren om samen een datum en een uur te bespreken voor de door u gekozen cursus(sen).

Wil je graag eerst nog wat extra informatie over onze cursussen?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij beantwoorden graag al je vragen.