Op maat gemaakte cursussen & groepsopleidingen

Schaaf je crypto kennis bij met een op maat gemaakte opleiding

Tradepremium.be biedt zowel cryptocurrency cursussen aan voor wie zijn eerste stappen zet in deze fascinerende markt als voor gevorderden.

Wat wij je niet willen bieden zijn de typische voorgekauwde cursussen die je overal kan vinden.

Wij willen vooral het verschil maken door je persoonlijk te begeleiden in de materie waar jij meer over wenst te weten. Zo kan je bij wijze van spreken je cursus zelf samenstellen.

Onze cursussen kunnen one-on-one gegeven worden of in groep. Dit wordt steeds op voorhand met de cursist besproken. Weet wel wanneer we in groep werken, dat op maat gemaakte cursussen niet mogelijk zijn.

Na het volgen van je opleiding laten we je uiteraard ook niet aan je lot over. Je komt immers terecht in onze private community channel op Discord, waar je met gelijkgestemden ideeën kan uitwisselen.

Een investering in jezelf is altijd een goede investering!

Gratis tradepremium.be abonnement

Al onze cursisten krijgen een gratis* tradepremium.be abonnement zodat zij optimaal de geleerde materie kunnen toetsen aan onze in-depth artikels en we samen de tools op ons platform kunnen gebruiken tijdens de les!

*Geldig bij afname van minimum 3 lesuren.

Ga je toch liever voor een groepsopleiding; dan zijn dit de cursussen die wij jou kunnen aanbieden

Cryptocurrency Introductie

Duur : 5 x 3-4 uur
Prijs : 650€
Online (Zoom)

Wat leer ik in deze cursus?

In deze cursus leer je alle basisprincipes kennen van de crypto wereld.

Door dit traject te volgen zal je een betere notie krijgen over bepaalde crypto onderwerpen.

Een echte eye-opener en verruiming voor elke crypto newbie/beginner!

Deep Dive Protocol

Duur : 20 dagen / 3-4 uur (60 uur)
Prijs : 1350€
Online (Zoom)

 

Wat leer ik in deze cursus?

In deze zware maar zeer leerrijke cursus zal Tim Broekmans, de oprichter van TradePremium.be, zijn expertise delen en u meenemen in de wereld van ‘fundamentals’ & cycle trading. Dit zijn heel belangrijke aspecten wanneer je op lange termijn wil gaan investeren. Uiteindelijk is het ook de meest winstgevende manier om in crypto te beleggen.

Het zal je leren hoe je de intrinsieke waarde van een bedrijf of asset moet gaan analyseren en hoe je jouw investering moet managen gedurende een marktcyclus. In dit 60 uur durend traject leer je aan de hand van een protocol hoe je de juiste analyse maakt, en vooral hoe je op de juiste manier een correct prijsdoel bepaalt.

Crypto veilig opslaan & wallet gebruik*

Duur : 4-5 uur
Prijs : 250€*
Enkel Privé (één op één)

Wat leer ik in deze cursus?

Cryptocurrency wallets zijn absoluut cruciaal om je cryptocurrencies en tokens veilig op te slaan. Als je op zoek bent naar de meest veilige plaats om je cryptocurrencies op te slaan, dan zal je deze cursus waarderen.

Naarmate cryptocurrencies steeds populairder worden, wordt het sinds 2017 steeds meer en meer bedreigd door hackers. Elke dag is er een nieuwe aanval op een individu, waardoor het is noodzakelijk is dat je de opties kent om te voorkomen dat je iets dergelijks overkomt. In dit 4 uur durend traject/workshop zal Wesley Vanherle je meenemen en jou een volledige grondige PERSOONLIJKE uiteenzetting geven van de belangrijkste cryptocurrency wallets en hoe deze te beheren.

*Deze opleiding wordt enkel offline gegeven, één op één.

Vraag hier meer informatie over onze cursussen of boek jouw intakegesprek

Wens je graag een cursus te volgen, aarzel dan niet ons informatieformulier in te vullen, wij bespreken graag met jou alle mogelijkheden.