Opgelicht, wat nu?

Wij proberen je van het duistere pad weg te houden!

Helaas, het internet bruist van de criminelen met slechte bedoelingen die je proberen te misleiden om je zo mee te trekken in hun duistere plannen.

De technieken die scammers hanteren worden steeds geavanceerder dus het is zeker geen schande als je toch in één van hun vallen bent getrapt. De valse berichten zijn immers vaak nog moeilijk te onderscheiden van legitieme.

Crypto is nog relatief nieuw en dat maakt het voor criminelen des te makkelijker om je op te lichten. Dat, en het feit dat veel mensen te snel in de crypto markt stappen zonder eerst wat research te doen of zichzelf in te lezen. En vaak gaat het dan heel snel en ben je een slachtoffer voor je het weet.

Ben je zelf gescamd en heb je geld verloren aan één van deze activiteiten? Twijfel je aan de legitimiteit van een project waarin je wil investeren?

Contacteer ons met je verhaal!*

Misschien kunnen wij je op weg helpen om het probleem tot bij juiste instanties te brengen en zo ook het hele gebeuren in kaart te brengen zodat steeds minder mensen in deze oplichting terecht komen.

Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen!