Opgelicht, wat nu?

Wij proberen je van het duistere pad weg te houden!

Helaas, het internet bruist van de criminelen met slechte bedoelingen die je proberen te misleiden om je zo mee te trekken in hun duistere plannen.

De technieken die scammers hanteren worden steeds geavanceerder dus het is zeker geen schande als je toch in één van hun vallen bent getrapt. De valse berichten zijn immers vaak nog moeilijk te onderscheiden van legitieme.

Crypto is nog relatief nieuw en dat maakt het voor criminelen des te makkelijker om je op te lichten. Dat, en het feit dat veel mensen te snel in de crypto markt stappen zonder eerst wat research te doen of zichzelf in te lezen. En vaak gaat het dan heel snel en ben je een slachtoffer voor je het weet.

Ben je zelf gescamd en heb je geld verloren aan één van deze activiteiten? Twijfel je aan de legitimiteit van een project waarin je wil investeren?

Contacteer ons met je verhaal!*

Misschien kunnen wij je op weg helpen om het probleem tot bij juiste instanties te brengen en zo ook het hele gebeuren in kaart te brengen zodat steeds minder mensen in deze oplichting terecht komen.

Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen!

Hoe kan ik mezelf wapenen tegen scammers?

Bescherm jezelf! Denk twee keer na voor je op een bericht klikt, bekijk het met een kritisch oog en volg aandachtig de ontwikkelingen op ons platform. Wij bieden nieuws uit een verscheidenheid aan gerenommeerde bronnen en zitten scammers dicht op de hielen.

Jezelf opleiden is nog een beter idee! Om je daarin te helpen bieden wij bij TradePremium een verscheidenheid aan cursussen aan voor zowel mensen die hun eerste stappen in de cryptowereld zetten als voor gevorderden.

Hieronder vind je alvast enkele grote scams die wij hebben helpen blootleggen.

Zijn OTPFX en Bitcoin Era, de scams van 2020?

Zijn OTPFX en Bitcoin Era, de scams van 2020?

De cryptomarkt doet het goed en begint meer en meer het mainstream nieuws te bereiken, met als gevolg dat er ook veel FOMO aan het ontstaan is bij de zogenaamde ‘retail investors’. Uiteraard is dit voor ons als ‘crypto believers’ een zeer positief signaal, maar het mes snijdt aan twee kanten! Het zal er namelijk ook voor zorgen dat veel mensen veel geld zullen verliezen.

Is GTI-Net scam of niet? De feiten op een rijtje!

Is GTI-Net scam of niet? De feiten op een rijtje!

Als geen ander weten wij dat het enorm belangrijk is om goed onderzoek te doen. Er zijn betrouwbare projecten en uiteraard is er ook veel scam. Bedrijven die oppoppen, vaag zijn, geen support bieden en slecht uitbetalen: dat wil je natuurlijk niet.   Voordat we...

Twijfel je over de legitimiteit van één van je potentiële investeringen of ben je reeds slachtoffer van een scam?

Vertel ons je verhaal, wij onderzoeken het en proberen je verder te helpen!