Alles wat je over tradepremium.be wil weten.

Wie is het team achter de schermen en wat is onze missie & visie?

Wat is tradepremium.be?

TradePremium is zowel een ‘gratis’ als een ‘exclusief’ cryptocurrency nieuwsplatform.

Op ons nieuwsplatform kan u gratis onze ‘weekly update’, coin analyses, scam reports & community blog meelezen, maar wij bieden ook exclusieve content aan via onze abonnementsmodules.

Onze abonnementen worden bewust aan democratische prijzen aangeboden omdat onze eerste doelstelling nog altijd is om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken en zoveel mogelijk mensen iets bij te leren over de fascinerende wereld van Bitcoin, blockchain, crypto en andere digitale services.

De crypto-sector evolueert snel en informatie is vaak niet toegankelijk of makkelijk terug te vinden. Wij bij TradePremium besteden uren per dag om de juiste informatie te vinden te filteren en te analyseren zodat u dat niet hoeft te doen.

Ons doel met deze abonnementsmodules is om een win-win scenario te creëren voor alle betrokkenen. Onze leden krijgen een geweldig product aan een heel mooie prijs, en voor ons groeit de kennis van de leden binnen onze community. 

Naast dit platform heeft TradePremium ook reeds een zeer grote community uitgebouwd op Facebook en Telegram van gelijkgezinde mensen die steeds met respect naar elkaars meningen luisteren en nieuwe ideeën delen. Wij zijn sinds 2017 actief in de cryptocurrency markt via ons eerste nieuwsplatform trade.be en zijn daardoor dan ook één van de grootste Nederlandstalige crypto nieuwsplatformen in België.

TradePremium zelf wordt ondersteund door mensen met veel expertise uit de cryptocurrency wereld, waardoor wij elke week weer opnieuw zeer waardevolle content kunnen aanbieden.

Tradepremium.be is veel meer dan enkel een cryptocurrency nieuws platform!

Lees verder en kijk wat we nog allemaal te bieden hebben.

Cryptocurrencies en blockchain technologie is iets dat ons al sinds 2014 heeft gegrepen en ondertussen is uitgegroeid tot een echte passie.

Wij zijn een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden voor onze leden.

Met onze artikels en uitgebreide analyses maken wij u op een aangename en begrijpelijke manier wegwijs in deze bijzonder boeiende wereld.

De wereld van cryptocurrencies kan in het begin zeer overweldigend overkomen, maar met onze mensen die al vele jaren ervaring hebben in alle aspecten van deze markt en maar al te graag hun kennis delen, bieden wij onze community een grote meerwaarde bij hun eerste stappen.

Het is onmogelijk om zelf al het nieuws te volgen en die tijdrovende taak nemen wij graag uit uw handen! Wij volgen het nieuws, filteren het en brengen het u in mooie overzichtelijke artikels op ons platform.

Voor de thema’s van onze artikels laten wij ons vaak leiden door wat onze community ons aanbrengt via onze polls op verschillende media kanalen.

Een groot deel van de artikels op onze website zijn gratis, maar als je lid wordt via één van onze abonnementen gaat de deur pas echt open! Onze abonnementen zijn bewust democratisch geprijsd zodat het voor iedereen haalbaar blijft om lid te worden van onze groeiende community.

Er is immers geen betere investering dan een investering in jezelf!

Onze community is ook actief op social media!

Je vindt onze community terug op facebook en telegram

Naast onze website hebben wij ook een grote Nederlandstalige community op Facebook en Telegram. Wij posten ook steeds de links naar onze artikels en analyses naar deze kanalen om zo onze artikels verder te bespreken met onze leden.

Momenteel hebben wij bijna 10.000 volgers geteld over al onze social media kanalen. Er wordt dus heel wat nagepraat over onze artikels tussen de leden. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten en invalhoeken, zowel voor ons als voor community.

Atikels worden ook vaak geschreven op basis van wat er leeft in onze community en zo is de cirkel rond. Wij leren onze community kennen en wij bieden de community onze kennis!

Hier vind je onze social media kanalen!

Een private discord community exclusief voor onze leden.

Maak kennis met ons team

Heb je een vraag voor één van onze team-leden of adviseurs?

T.B

Oprichter TradePremium

Biografie

Als marketeer en crypto researcher bij Trade.be is T.B verantwoordelijk voor de business marketing en voor het opvolgen van alle crypto gerelateerde projecten. Als zijnde marketing manager is hij verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van TradePremium.

Blockchain en andere gerelateerde technologieën is iets wat hem intrigreert, evenals het analyseren en evalueren van de potentiële projecten op de cryptomarkt. Hij is ondertussen al 5 jaar gepassioneerd door de cryptomarkt, en door deze drive maakt hij dagelijks analyses over alles wat er op de markt beweegt. Zijn visie is om opportuniteiten te zoeken op de markt, dit  in functie van TradePremium’s community.

Kort gezegd, hij biedt de mensen mogelijke opportuniteiten.

Zijn motto is niet “time is money, maar eerder patience is money”.

Jim Cabus

Oprichter TradePremium

Biografie

Jim is grafisch ontwerper & webdesigner van beroep en sinds enkele jaren crypto believer.

Samen met de rest van het team werkt hij er naartoe om het hele crypto-gebeuren begrijpelijk en vertrouwd te maken ‘for the masses’ om zo TradePremium uit te bouwen tot de go-to bron voor onafhankelijk, relevant & to-the-point cryptonieuws.

Cain Ransbottyn

Innovator, Founder Trade.be

Biografie

Cain is een Digital Innovator met een brede technische achtergrond die bedrijfsstrategie, marketing, technologie en innovatie doorkruist.

Expert in het stimuleren van groei door traditionele analoge bedrijven om te zetten naar digitale bedrijven. Houdt toezicht op activiteiten in snel veranderende digitale sectoren, zoals mobiele applicaties, sociale media en aanverwanten, virtuele goederen, evenals “wild” webgebaseerd informatiebeheer en marketing.

Vincent Trekels

Full Stack Developer

Biografie

Vincent is al sinds zijn 16de gepassioneerd en gedreven door IT en de vele toepassingen die hier betrekking op hebben.

Op dit moment heeft hij niet meteen een specifieke specialisatie en laat hij zich vooral leiden door uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen, zoals AI, ML, IOT en blockchain. Hij spendeerd zijn vrije tijd dan ook vooral aan het inlezen, prototypen en werken met deze laaste nieuwe technologieën.

Op professioneel vlak is hij hoofdzakelijk actief als web developer met de focus op middelgrote b2b applicaties, en alle bijkomende zaken van initiële analyse, uitwerking tot het herevalueren van features.

Wesley Vanherle

Docent & Eindredacteur

Biografie

Wesley is ondertussen al 3 jaar actief in de wondere wereld van cryptocurrencies & blockchain. In die tijd heeft hij een grote passie ontwikkeld voor het veilig opslaan van crypto a.h.v. hardware wallets.

Deze passie en opgedane kennis wil hij dan ook graag delen met iedere crypto-enthousiast, vooral door er opleidingen in te geven.

Daarnaast is hij ook leerkracht informatica, waarin hij al 14 jaar les geeft. Recent is hij ook gestart met een masteropleiding om zijn vakkennis verder uit te breiden.

 

Michiel Schuermans

Analyst, Editor & Marketeer

Biografie

Michiel is een jonge enthousiaste Belgische ondernemer met een passie voor IT, technologie, sport, gezondheid, management en coaching.

De afgelopen jaren is hij op verschillende gebieden actief, is hij altijd enthousiast om nieuwe dingen te leren en ideeën om te zetten in realiteit.

In 2017 heeft hij UNLIMIT.be opgericht als een combinatie van verschillende activiteiten en bedrijven.

Bij Trade.be is Michiel verantwoordelijk voor de eindredactie, analyse van crypto-gerelateerde technieken en de uitwerking van innovatieve ideeën.

Yoni Ringel

Copywriter | Redactrice

Biografie

Yoni Ringel is een Copywriter met een achtergrond in Marketing & Management.

Onder het motto “never stop learning” verdiept ze zich graag in nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Ze schrijft educatieve teksten die vlot zijn om te lezen, en die mensen inspireren om iets nieuws te proberen.

Crypto is de toekomst, daarvoor wil ze de juiste kennis beschikbaar maken voor iedereen!

De drijfveer van Yoni is om op een heldere manier, correcte en effectieve informatie over te brengen die toegankelijk is voor een breed publiek.

Jonas Jongerius

Eindredacteur & Journalist

Biografie

Kritisch, eigenzinnig en nieuwsgierig. Jonas Jongerius is journalist en richt zich sinds een aantal jaren mede op crypto gerelateerde zaken. Schrijft over nieuws en gebeurtenissen rondom de cryptowereld.

Ook heeft hij onderzoek gedaan naar framing in de berichtgeving van Nederlandse media over Bitcoin.

De interesse in crypto en het gebruik ervan is de laatste jaren explosief gegroeid. Ook cybercriminelen en hackers proberen een graantje mee te pikken; oplichting komt helaas steeds vaker voor. Mensen weten vaak niet goed hoe ze veilig om moeten gaan met crypto. Aan ons de taak om lezers goed te informeren, te behoeden én te begeleiden in deze nog jonge onlinewereld.

Nils De Clerck

Copywriter | Redacteur

Biografie

Nog tijdens de vorige bullrun gebeten door het cryptobeest heeft Nils De Clerck die nieuw gevonden passie de voorbije jaren meer en meer met zijn schrijfmicrobe gecombineerd.

Professioneel vooral met digitale marketing bezig maar geschoold in de logistieke en maritieme wereld, heeft hij een brede kennis die hij maar wat graag aanwendt als hij in de pen kruipt over een crypto of blockchain project.

Vincent Cools

Auteur & Technisch analist

Biografie

De definitie van een trader : “een persoon die liever zijn centen riskeert voor vrijheid in plaats van zijn vrijheid voor centen”.

De zoektocht naar deze vrijheid en een onstilbare honger voor kennis heeft Vincent in contact gebracht met de cryptowereld. Na enkele stoomcursussen trading en analyse richt Vincent zich hier nu full-time op. De TradePremium community is hier dan ook een ideale toevoeging aan. Zijn doel en visie is om zijn kennis door te geven om zo mensen hun ogen te openen voor deze hele nieuwe wereld, waarin we nog maar in de beginfase van dit verhaal zitten.

Zijn taak binnen de community? Hij focust zich op de technische analyse van BTC en andere blockchain projecten en doet hier een wekelijkse een rapportering van.

Steven Reekmans

Auteur & Youtuber

Biografie

Steven Reekmans is Founder van Lumares GCV. Een creatief bedrijf actief in de Media, IT & Blockchain wereld.

Zijn passie is het overbrengen van technisch en innovatieve kennis. Met 20 jaar ervaring in de computerwereld, netwerken en security, 10 jaar lesgeven in de IT en ondertussen ook 3 jaar in de revolutionaire Blockchain technologie is hij de geknipte persoon voor TradePremium.

Al sinds zijn jeugd bouwde hij pc’s en is zijn honger naar meer kennis over de werking van computers, Internet, AI, Quantum Computing en meer alleen maar gegroeid.

Met zijn zaak Lumares wil hij zich volledig storten op educatie en ontwikkeling van Blockchain toepassingen.

Onder het pseudoniem Steven “Hodlmans”, wil hij door middel van korte en duidelijke video’s niet alleen informatie verspreiden over de werking van Blockchain en Crypto, maar ook hoe je scams kan herkennen.

Evi Cypers

Eindredactrice

Biografie

Evi is sinds eind 2018 actief in de cryptowereld. Hoe is Evi in crypto terechtgekomen? Door één van de zovele scams. De meeste mensen zouden hierdoor alle hoop verliezen, maar zij bekijkt dit als een opportuniteit, zij wil alles te weten komen omtrent cryptocurrencies en de technologie.

Ze heeft ondertussen ook al twee opleidingen gevolgd, waardoor haar interesse vooral het TA pad volgt. In haar vrije tijd is ze dan ook veel bezig met het maken van TA analyses en het toepassen van de juiste strategieën. Sinds kort zit ze ook in het TradePremium team en is haar functie eindredacteur. Hierdoor zal haar kennis alleen maar groeien.

Tot 2 jaar geleden had ik nog nooit over Bitcoin gehoord en dat ik nu eindredacteur mag zijn van een crypto platform, dat is voor mij iets om trots op te zijn

Onze adviesraad

Bart Smets

founder IT2PROFIT

Biografie

Bart is de oprichter van IT To Profit.

Bart begon zijn carrière als technicus bij Europdata Systems en werd nadien CTO bij The Coca-Cola Company voor EEMA.
Hij verliet de Coca-Cola Company in 2005 om zijn eigen IT Consultancybedrijf op te starten om andere bedrijven en leveranciers te begeleiden in de complexe ICT materie van het omgaan met optimale organisatorische prestaties, leveranciers, outsourcing, business development, innovatieprocessen.

Hij bekleedt ook verschillende mandaten in andere ondernemingen. Bart is ook gastdocent aan de universiteiten van Antwerpen en Brussel.

Stijn portier

Founder Fairtrader

Biografie

Stijn is een ervaringsdeskundige op gebied van crypto trading.

Inmiddels is hij al jaren intensief (lees fulltime) bezig met het traden van cryptocurrencies. Hij brengt zijn tijd door met het maken van analyses en doorgronden van crypto data, alsook het toepassen van de juiste strategieën op basis van deze data.

Op dit moment geeft hij ook nog les in de crypto trading voor zowel de ervaren als startende traders.

Ruben Merre

Founder Ngrave

Biografie

Ruben heeft een M.Sc. in Business Engineering (MBE), verschillende postgraduaatsdiploma’s en is gecertificeerd PMP (Project Management Professional) en LEAN Six Sigma Black Belt. Ruben heeft ook het Blockchain Strategy Program van Oxford University met succes afgerond.

Ruben Merre is een serieondernemer die op achtjarige leeftijd zijn eerste kleine onderneming startte. Voorafgaand aan NGRAVE werkte Ruben voor een startup in strategie- en managementadvies en speelde hij een integrale rol in de internationale schaalvergroting van het bedrijf. Ruben is vloeiend in zes talen en kan het verschil maken door projecten in de lokale taal te leiden. Naast het verzamelen van meerdere postgraduaatsdiploma’s parallel aan zijn professionele leven, speelde Ruben een cruciale rol bij de lancering van het eerste geautomatiseerde portfoliobeleggingsplatform in België.

 

Nick Smits van Oyen

Founder coinmerce

Biografie

Nick Smits van Oyen, woonachtig in Kudelstaart te Nederland. Zijn studie ‘’Internationale Handel” afgerond aan de Europort Business School. Vervolgens ruim 3 jaar gewerkt bij XLCONCEPT, hier was Nick verantwoordelijk voor het bedenken, inkopen en verkopen van promotionele goederen voor klanten als Gillete & Always.

Hierna is Nick gestart als Category Manager bij Plein.nl, een e-commerce platform waar dagelijkse verzorgingsproducten worden verkocht. Hier leerde Nick de online verkoop kennen.

In 2016 vertelde Nick zijn broertje Luc hem over cryptocurrencies, op die manier zijn ze samen begonnen met het kopen en verkopen ervan. Al snel bleek hoe gebruiksonvriendelijk, duur en ingewikkeld dit proces wel niet was.

Met als gevolg van het abstracte proces werden zij vaak gevraagd om crypto’s aan te schaffen voor vrienden en familie. In 2017 hebben zij Coinmerce opgericht met het idee om een crypto gateway te starten welke eenvoudig en simpel is, iedereen moest de mogelijkheid hebben om te kunnen investeren in de technologie van morgen. Nick houd zich vooral bezig met het financiële aspect, alsook de marketing.

Stefan geluyckens

Fiscaal advocaat bij Antaxius

Biografie

 Stefan Geluyckens begon als tax consultant bij EY in 2001 en stapte over naar de balie in 2003. Sedertdien is hij actief in dossiers rond (internationale) fiscaliteit en ondernemingsrecht in het algemeen.

Hij behartigt belangen van cliënten in fiscale litiges en verstrekt adviezen. Aangezien de laatste decennia de tendens naar rechtszekerheid de bovenhand haalt op litiges, heeft hij heel wat ervaring opgebouwd in het aanvragen  van rulings en proactief negotiëren met de
belastingautoriteiten.

Hij is gedreven in het uitbouwen van praktijkkennis binnen de nieuwe materies van de fiscalitieit, zoals cryptocurrency, innovatie-inkomsten, octrooien enz. Hij is ondermeer vast auteur bij het IBFD (international bureau of fiscal documentation in Amsterdam) en aanspreekpunt op het gebied van belastingen voor België binnen het netwerk IR Global.

 

Contact – 

stefan.geluyckens@antaxius.be

Thomas Spaas

Fiscaal Advocaat bij consysta.com

Biografie

Advocaat Thomas Spaas lost zowel Belgische als internationale fiscale kwesties op. Hij staat ook cliënten bij door hen te adviseren over de juridische aspecten van cryptocurrency en blockchain technologieën.

Voordien was Thomas Spaas actief in het juridische domein sinds 2005, eerst als consultant voor Belgische en Europese klanten in Antwerpen (BE) en Shanghai (CN) en vervolgens als advocaat bij Tiberghien, bij Laga (advocaten in lijn met Deloitte) en bij MVRV CVBA.

Thomas Spaas, werkzaam in het domein van de internationale en Belgische fiscaliteit, heeft een ruime ervaring opgebouwd in het analyseren en oplossen van internationale en Belgische fiscale vraagstukken en het aanbevelen van fiscale strategieën. Hij staat ook cliënten bij die geconfronteerd worden met fiscale controverses.

Een tweede belangrijke expertise van Thomas Spaas is de wet- en regelgeving met betrekking tot cryptocurreny en blockchain-technologieën. Sinds 2013 staat Thomas Spaas de Belgische en Europese bitcoin- en blockchain-tech gemeenschap bij, zowel in zijn hoedanigheid van advocaat als als (co-)directeur van de Belgische Bitcoin Vereniging VZW.

Dorien De Brabanter

Business coach

Biografie

Enthousiaste positivo, rationele empaat en één brok PASSIE. Dat is hoe je Dorien het beste omschrijft.

Ze ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Daarom gooide ze haar koers drastisch om en leerde ze bij over de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel ze tig van opleidingen achter de rug heeft, gelooft ze dat het niet de diploma’s achter haar naam zijn maar de intuïtie en know how die haar tot een goeie gids maken voor diegenen die willen bijleren.
Empowerment. staat bij haar centraal. Met Ador, haar bedrijfskindje, biedt ze een een mensgerichte en succesvolle zoektocht naar de juiste mindset. En die diensten biedt ze ook aan voor de traders onder ons. Want zeg nu zelf, wat is een trader zonder de juiste mindset

Mark Snijders

Founder Cryptoplichters

Biografie

Als bedenker van de 8 K’s van internetmarketing is Mark bekend van een reeks online platforms. Sinds 2012 georiënteerd op alles wat met crypto en
blockchain te maken heeft. Vanwege zijn financiële achtergrond is hij
gefascineerd door alternatieve financiële producten.

Met BitBrokerTrade.com levert hij een software die autonoom op de cryptomarkt kan handelen en zo heeft hij de tijd om zich te richten op crypto gerelateerd investeringsonderzoek en helpt hij bij het zelfregulerende karakter van de branche door malafide bedrijven aan de kaak te stellen.

Zijn analytische vermogen en scherpe pen zorgen meer dan eens voor een vroegtijdige ontmaskering. Zijn motto is geef één glimlach weg, je krijgt er twee voor terug!

Gwen Busseniers

Founder Cryptoschool & crypto-expert

Biografie
Gwen heeft een achtergrond in communicatie en is ervaringsdeskundige
en docent op het gebied van cryptocurrency’s.
Sinds 2014 is Gwen gebeten door alles wat blockchain en cryptocurrency’s aangaat. Met CryptoSchool wil zij niet alleen onderwijzen in het beleggen in cryptocurrency’s, maar ook de economische empowerment die deze industrie biedt, toegankelijk maken voor particulieren. Haar beleggingscursussen zijn op maat van de tijd die de klant over heeft voor zijn belegging.

Bram

Privé detective

Biografie
Bram heeft een achtergrond in de IT en heeft een vergunning als privé detective. 

Zijn specialistatie is sinds enkele jaren oplichting in multi-level-marketing systemen. Hij helpt mensen verder die in groep klacht indienen.

 

Contact

frnsx@protonmail.com