Alles wat je over tradepremium.be wil weten.

Wie is het team achter de schermen en wat is onze missie & visie?

Wat is tradepremium.be?

De crypto-sector evolueert snel en informatie is vaak niet toegankelijk of makkelijk terug te vinden. Wij bij TradePremium besteden uren per dag om de juiste informatie te vinden te filteren en te analyseren zodat u dat niet hoeft te doen.

Wij zijn sinds 2017 actief in de cryptocurrency markt via ons eerste nieuwsplatform trade.be en zijn daardoor dan ook één van de grootste Nederlandstalige crypto nieuwsplatformen in België.

Maar wij zijn vooral ook een hechte community waar je met al je cryptovragen terecht kan!

Onze abonnementen worden bewust aan democratische prijzen aangeboden omdat onze eerste doelstelling nog altijd is om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken en zoveel mogelijk mensen iets bij te leren over de fascinerende wereld van Bitcoin, blockchain, crypto en andere digitale services.

Ons doel met deze abonnementsmodules is om een win-win scenario te creëren voor alle betrokkenen. Onze leden krijgen een geweldig product aan een heel mooie prijs, en voor ons groeit de kennis van de leden binnen onze community.

Naast dit platform heeft TradePremium ook reeds een zeer grote community uitgebouwd op Facebook en Telegram van gelijkgezinde mensen die steeds met respect naar elkaars meningen luisteren en nieuwe ideeën delen. 

TradePremium zelf wordt ondersteund door mensen, allemaal vrijwilligers, met veel expertise uit de cryptocurrency wereld, waardoor wij elke week weer opnieuw zeer waardevolle content kunnen aanbieden.

Maak kennis met ons team

Heel ons team bestaat uit vrijwilligers, wij zijn hier omdat we het graag doen, niet omdat het ons werk is.

Core-Team

Tim Broekmans

Oprichter TradePremium

Biografie

Als marketeer en crypto researcher bij Trade.be is T.B verantwoordelijk voor de business marketing en voor het opvolgen van alle crypto gerelateerde projecten. Als zijnde marketing manager is hij verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van TradePremium.

Blockchain en andere gerelateerde technologieën is iets wat hem intrigeert, evenals het analyseren en evalueren van de potentiële projecten op de cryptomarkt. Hij is ondertussen al 5 jaar gepassioneerd door de cryptomarkt, en door deze drive maakt hij dagelijks analyses over alles wat er op de markt beweegt. Zijn visie is om opportuniteiten te zoeken op de markt, dit  in functie van TradePremium’s community.

Kort gezegd, hij biedt de mensen mogelijke opportuniteiten.

Zijn motto is niet “time is money, maar eerder patience is money”.

Jim Cabus

Oprichter TradePremium

Biografie

Jim is grafisch ontwerper & webdesigner van beroep en sinds enkele jaren crypto believer.

Samen met de rest van het team werkt hij er naartoe om het hele crypto-gebeuren begrijpelijk en vertrouwd te maken ‘for the masses’ om zo TradePremium uit te bouwen tot de go-to bron voor onafhankelijk, relevant & to-the-point cryptonieuws.

Patrick Surgeon

TECHNISCH ANALIST | RISK MANAGEMENT

Biografie

Vijftien jaar productiemanagement & tien jaar sales binnen Europa

Na ruim tien jaar buitenland-vertegenwoordiger is Patrick tijdens het begin van de corona-crisis langdurig thuis geweest wegens de reisbeperkingen. Hoewel hij al enige tijd bezig was met crypto had hij er zich nooit echt in verdiept. Het was voor hem op dat moment een onzekere wereld. Maart 2020 is hij dan, na ettelijke scams, de touwtjes zelf in handen beginnen nemen met de bedoeling om zelf te leren traden.

Na een cursus technische analyse is hij er echter snel achter gekomen dat traden op zich niet voldoende was. “Wat je hebt, moet je ook kunnen vasthouden.” Na een serieuze marktcorrectie is hij zich beginnen inlezen hoe ervaren traders dit aanpakken en kwam hij tot de conclusie dat risk management in feite nog belangrijker is dan het traden. Laat nu juist datgene zijn waar Patrick een krak in is en waar hij zich continu op toespitst.

 

Kurt

Community MANAGER

 

Biografie

Mijn naam is Kurt Clemens en ik ben een crypto-enthousiast. Ik ben momenteel tewerk gesteld bij één der grootste Belgische bedrijven en ik geniet ervan om mijn vaardigheden te gebruiken om bij te dragen aan onze crypto-community.

Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de universiteit in Diepenbeek – Master in Toegepaste Economische Wetenschappen. Van jongs af aan boeide de financiële wereld me en verdiepte ik me in deze wereld “Money makes the World go Round”.

Ik probeer steeds een positieve houding aan te nemen en met mijn onvermoeibare energie tracht ik om anderen aan te moedigen hard te werken en te slagen. Mijn vrije tijd spendeer ik vooral aan research in cryptocurrencies, daarnaast zijn sporten , auto’s, muziek & film mijn andere vrijetijdsbestedingen.

Michiel Ginneberge

Marketing | Business Development

Biografie

Michiel helpt al meer dan 10 jaar kleine en grote bedrijven om van hun (online) marketing verhaal een succes te maken. De diverse toepassingen van blockchain en crypto zijn dan ook enkele jaren geleden op zijn radar gekomen omwille van zijn interesses in het internet en vernieuwde technologieën die bedrijven kunnen helpen groeien.

De grote uitdaging waar “de sector” nog voor staat, in zijn ogen, is het vereenvoudigen van de wirwar aan informatie en misvattingen. Daar wilt Michiel zijn paradepaardje van maken: crypto toegankelijk en begrijpbaar maken voor iedereen.

Bij Tradepremium zal hij die boodschap op verschillende manieren aan bod laten komen en ook het marketingverhaal van de community mee ondersteunen.

Alleszins een plezier om zo iemand in ons team te hebben!

 

Jeroom Decuypere

Technisch analist | DeFi enthousiast

Biografie

Jeroom Decuypere studeert Finance en Minor Data Science aan de universiteit van Antwerpen en is sinds 2017 gebeten door de crypto space.

Als strategie gebruik hij smart money en macro analyses gecombineerd met orderblock en market making theorieën. Daarnaast heeft hij als DeFi enthousiast ook al heel wat DeFi protocols getest. Waar hij ook de tradepremium community in ondersteunt.

Jeroom doet niet liever dan praten en ideeën uitwisselen met like-minded crypto people.

Een must om iemand als Jeroom in het TradePremium team te hebben!

 

Victor Gouhie

VIDEO EDITOR | MOTION DESIGNER

Biografie

Victor is video editor & motion designer met meer dan 8 jaar ervaring in de audiovisuele sector.
Hij is enorm geboeid in alles wat met crypto, blockchain, web3, NFT’s,… te maken heeft.

“Dit wereldje is nog lang niet ingeburgerd bij de mensen, Tradepremium zorgt ervoor dat je bij stap 1 direct mee bent, je begeleid, je bijleert, zodanig je zelf je plan kunt trekken en zelf eigen beslissingen kunt nemen. Mijn taak is om deze community nog sterker te maken op vlak van video, zodanig deze community zijn publiek ten volle bereikt.”

Lorenzo van Belleghem

Web 3 | NFT | FA analist

Biografie

Lorenzo is al jaren geïnteresseerd in crypto. Zijn interesse in Bitcoin en blockchain technologie ontstond aan het einde van het jaar 2017. Hij heeft zich toen geconcentreerd op het grondig analyseren van diverse crypto projecten, zodat hij begrijpt hoe ze werken en wat hun mogelijke uitkomsten zijn.

Het afgelopen jaar heeft hij zich volledig verdiept in het concept van web3, dat de toekomst van het internet voorstelt. Hij wil zijn kennis gebruiken om mensen en bedrijven te helpen die informatie nodig hebben over deze nieuwe technologie. Daarnaast is hij er stellig van dat crypto en blockchain een aanzienlijke invloed zullen hebben op onze wereld en is hij benieuwd naar wat de toekomst ons zal brengen!

Bijdragers

Wesley Vanherle

Docent | Eindredacteur

Biografie

Wesley is ondertussen al 3 jaar actief in de wondere wereld van cryptocurrencies & blockchain. In die tijd heeft hij een grote passie ontwikkeld voor het veilig opslaan van crypto a.h.v. hardware wallets.

Deze passie en opgedane kennis wil hij dan ook graag delen met iedere crypto-enthousiast, vooral door er opleidingen in te geven.

Daarnaast is hij ook leerkracht informatica, waarin hij al 14 jaar les geeft. Recent is hij ook gestart met een masteropleiding om zijn vakkennis verder uit te breiden.

 

Evi Cypers

Eindredactrice

Biografie

Evi is sinds eind 2018 actief in de cryptowereld. Hoe is Evi in crypto terechtgekomen? Door één van de zovele scams. De meeste mensen zouden hierdoor alle hoop verliezen, maar zij bekijkt dit als een opportuniteit, zij wil alles te weten komen omtrent cryptocurrencies en de technologie.

Ze heeft ondertussen ook al twee opleidingen gevolgd, waardoor haar interesse vooral het TA pad volgt. In haar vrije tijd is ze dan ook veel bezig met het maken van TA analyses en het toepassen van de juiste strategieën. Sinds kort zit ze ook in het TradePremium team en is haar functie eindredacteur. Hierdoor zal haar kennis alleen maar groeien.

Tot 2 jaar geleden had ik nog nooit over Bitcoin gehoord en dat ik nu eindredacteur mag zijn van een crypto platform, dat is voor mij iets om trots op te zijn

Vincent Trekels

Full Stack Developer

Biografie

Vincent is al sinds zijn 16de gepassioneerd en gedreven door IT en de vele toepassingen die hier betrekking op hebben.

Op dit moment heeft hij niet meteen een specifieke specialisatie en laat hij zich vooral leiden door uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen, zoals AI, ML, IOT en blockchain. Hij spendeerd zijn vrije tijd dan ook vooral aan het inlezen, prototypen en werken met deze laaste nieuwe technologieën.

Op professioneel vlak is hij hoofdzakelijk actief als web developer met de focus op middelgrote b2b applicaties, en alle bijkomende zaken van initiële analyse, uitwerking tot het herevalueren van features.

Yoni Ringel

Copywriter | Redactrice

Biografie

Yoni Ringel is een Copywriter met een achtergrond in Marketing & Management.

Onder het motto “never stop learning” verdiept ze zich graag in nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Ze schrijft educatieve teksten die vlot zijn om te lezen, en die mensen inspireren om iets nieuws te proberen.

Crypto is de toekomst, daarvoor wil ze de juiste kennis beschikbaar maken voor iedereen!

De drijfveer van Yoni is om op een heldere manier, correcte en effectieve informatie over te brengen die toegankelijk is voor een breed publiek.

Cain Ransbottyn

Innovator | Founder Trade.be

Biografie

Cain is een Digital Innovator met een brede technische achtergrond die bedrijfsstrategie, marketing, technologie en innovatie doorkruist.

Expert in het stimuleren van groei door traditionele analoge bedrijven om te zetten naar digitale bedrijven. Houdt toezicht op activiteiten in snel veranderende digitale sectoren, zoals mobiele applicaties, sociale media en aanverwanten, virtuele goederen, evenals “wild” webgebaseerd informatiebeheer en marketing.

Onze adviesraad

Ruben Merre

Founder Ngrave

Biografie

Ruben heeft een M.Sc. in Business Engineering (MBE), verschillende postgraduaatsdiploma’s en is gecertificeerd PMP (Project Management Professional) en LEAN Six Sigma Black Belt. Ruben heeft ook het Blockchain Strategy Program van Oxford University met succes afgerond.

Ruben Merre is een serieondernemer die op achtjarige leeftijd zijn eerste kleine onderneming startte. Voorafgaand aan NGRAVE werkte Ruben voor een startup in strategie- en managementadvies en speelde hij een integrale rol in de internationale schaalvergroting van het bedrijf. Ruben is vloeiend in zes talen en kan het verschil maken door projecten in de lokale taal te leiden. Naast het verzamelen van meerdere postgraduaatsdiploma’s parallel aan zijn professionele leven, speelde Ruben een cruciale rol bij de lancering van het eerste geautomatiseerde portfoliobeleggingsplatform in België.

 

Nick Smits van Oyen

Founder coinmerce

Biografie

Nick Smits van Oyen, woonachtig in Kudelstaart te Nederland. Zijn studie ‘’Internationale Handel” afgerond aan de Europort Business School. Vervolgens ruim 3 jaar gewerkt bij XLCONCEPT, hier was Nick verantwoordelijk voor het bedenken, inkopen en verkopen van promotionele goederen voor klanten als Gillete & Always.

Hierna is Nick gestart als Category Manager bij Plein.nl, een e-commerce platform waar dagelijkse verzorgingsproducten worden verkocht. Hier leerde Nick de online verkoop kennen.

In 2016 vertelde Nick zijn broertje Luc hem over cryptocurrencies, op die manier zijn ze samen begonnen met het kopen en verkopen ervan. Al snel bleek hoe gebruiksonvriendelijk, duur en ingewikkeld dit proces wel niet was.

Met als gevolg van het abstracte proces werden zij vaak gevraagd om crypto’s aan te schaffen voor vrienden en familie. In 2017 hebben zij Coinmerce opgericht met het idee om een crypto gateway te starten welke eenvoudig en simpel is, iedereen moest de mogelijkheid hebben om te kunnen investeren in de technologie van morgen. Nick houd zich vooral bezig met het financiële aspect, alsook de marketing.

Thomas Spaas

Fiscaal Advocaat bij consysta.com

Biografie

Advocaat Thomas Spaas lost zowel Belgische als internationale fiscale kwesties op. Hij staat ook cliënten bij door hen te adviseren over de juridische aspecten van cryptocurrency en blockchain technologieën.

Voordien was Thomas Spaas actief in het juridische domein sinds 2005, eerst als consultant voor Belgische en Europese klanten in Antwerpen (BE) en Shanghai (CN) en vervolgens als advocaat bij Tiberghien, bij Laga (advocaten in lijn met Deloitte) en bij MVRV CVBA.

Thomas Spaas, werkzaam in het domein van de internationale en Belgische fiscaliteit, heeft een ruime ervaring opgebouwd in het analyseren en oplossen van internationale en Belgische fiscale vraagstukken en het aanbevelen van fiscale strategieën. Hij staat ook cliënten bij die geconfronteerd worden met fiscale controverses.

Een tweede belangrijke expertise van Thomas Spaas is de wet- en regelgeving met betrekking tot cryptocurreny en blockchain-technologieën. Sinds 2013 staat Thomas Spaas de Belgische en Europese bitcoin- en blockchain-tech gemeenschap bij, zowel in zijn hoedanigheid van advocaat als als (co-)directeur van de Belgische Bitcoin Vereniging VZW.

Gwen Busseniers

Founder Cryptoschool & crypto-expert

Biografie
Gwen heeft een achtergrond in communicatie en is ervaringsdeskundige
en docent op het gebied van cryptocurrency’s.
Sinds 2014 is Gwen gebeten door alles wat blockchain en cryptocurrency’s aangaat. Met CryptoSchool wil zij niet alleen onderwijzen in het beleggen in cryptocurrency’s, maar ook de economische empowerment die deze industrie biedt, toegankelijk maken voor particulieren. Haar beleggingscursussen zijn op maat van de tijd die de klant over heeft voor zijn belegging.

Stefan geluyckens

Fiscaal advocaat bij Antaxius

Biografie

 Stefan Geluyckens begon als tax consultant bij EY in 2001 en stapte over naar de balie in 2003. Sedertdien is hij actief in dossiers rond (internationale) fiscaliteit en ondernemingsrecht in het algemeen.

Hij behartigt belangen van cliënten in fiscale litiges en verstrekt adviezen. Aangezien de laatste decennia de tendens naar rechtszekerheid de bovenhand haalt op litiges, heeft hij heel wat ervaring opgebouwd in het aanvragen  van rulings en proactief negotiëren met de
belastingautoriteiten.

Hij is gedreven in het uitbouwen van praktijkkennis binnen de nieuwe materies van de fiscalitieit, zoals cryptocurrency, innovatie-inkomsten, octrooien enz. Hij is ondermeer vast auteur bij het IBFD (international bureau of fiscal documentation in Amsterdam) en aanspreekpunt op het gebied van belastingen voor België binnen het netwerk IR Global.

 

Contact – 

stefan.geluyckens@antaxius.be

Mark Snijders

Founder Cryptoplichters

Biografie

Als bedenker van de 8 K’s van internetmarketing is Mark bekend van een reeks online platforms. Sinds 2012 georiënteerd op alles wat met crypto en
blockchain te maken heeft. Vanwege zijn financiële achtergrond is hij
gefascineerd door alternatieve financiële producten.

Met BitBrokerTrade.com levert hij een software die autonoom op de cryptomarkt kan handelen en zo heeft hij de tijd om zich te richten op crypto gerelateerd investeringsonderzoek en helpt hij bij het zelfregulerende karakter van de branche door malafide bedrijven aan de kaak te stellen.

Zijn analytische vermogen en scherpe pen zorgen meer dan eens voor een vroegtijdige ontmaskering. Zijn motto is geef één glimlach weg, je krijgt er twee voor terug!

Dorien De Brabanter

Business coach

Biografie

Enthousiaste positivo, rationele empaat en één brok PASSIE. Dat is hoe je Dorien het beste omschrijft.

Ze ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Daarom gooide ze haar koers drastisch om en leerde ze bij over de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel ze tig van opleidingen achter de rug heeft, gelooft ze dat het niet de diploma’s achter haar naam zijn maar de intuïtie en know how die haar tot een goeie gids maken voor diegenen die willen bijleren.
Empowerment. staat bij haar centraal. Met Ador, haar bedrijfskindje, biedt ze een een mensgerichte en succesvolle zoektocht naar de juiste mindset. En die diensten biedt ze ook aan voor de traders onder ons. Want zeg nu zelf, wat is een trader zonder de juiste mindset