Portfolio management

Op zoek naar doeltreffend portfolio management beheer?

Wij bieden je portfolio management op institutioneel niveau

Ervaar het verschil!

Onze portfolio management partner biedt beleggers een directe, gemakkelijke en transparante exposure naar de opkomende crypto asset-classes.

Ze maken gebruik van verschillende gerommeneerde data services die unieke voordelen bieden wanneer het gaat over portfolio management.

De cryptomarkt kende in 2017 al een eerste grote instroom van investeringen, gevolgd door een periode van grote belangstelling in de technologie.

 

Het moment om te investeren in crypto is beter dan ooit, zeker als je kijkt naar huidige prijsniveaus en de verwachte technologische doorbraken, die de markt teweeg zal brengen.

De algemene cryptomarkt vertoont lage correlaties met de traditionele assets classes. De toevoeging van deze investering voegt diversificatie toe en versterkt uw portfolio dat gebaseerd is op het langetermijnpotentieel van deze innovatieve industrie.

 

Waarom portfolio management beheer?

Maximaliseer je winsten, minimaliseer je verliezen!

De evolutie van de crypto-industrie genereert veel winstgevende mogelijkheden en zeker met behulp van strategieën zoals de portfolio beheerders waar wij mee samenwerken.

Kortom, ze hanteren allemaal een traditionele beleggingsbenadering voor een nieuwe beleggingscategorie.

Dit bedrijf biedt beleggers uit de traditionele financiële dienstensector de kans om hun portfolio te diversifiëren door ze via een gereguleerde vermogensbeheerder toe te wijzen aan de cryptomarkt.

Onze Partner, waar wij mee samenwerken, is geregistreerd bij de toezichthouders en wordt alleen gedistribueerd via gelicentieerde kanalen. De accounts onder beheer hebben allemaal gerenommeerde fondsbeheerders en ervaren traders in dienst.

Ze houden ook zeker geen cryptocurrencies in eigen beheer; jouw fondsen/cryptocurrencies blijven op jouw account staan, dat is het motto!

Vertrouwen is goed,
controle is beter!

Heb je ook interesse in Portfolio Management?

Vul onderstaand formulier in en wij bezorgen je de nodige info!