Home Sweet Home

by | dec 15, 2021

Home sweet home.. Zo zou je het kunnen omschrijven. Als een thuiskomst na een lange rit.

Je hebt gemerkt (of niet) dat ik de laatste tijd weinig in mijn pen ben gekropen. De reden kan niet meer voor de hand liggend zijn.. chaos. Chaos alom. En dan moet een mens prioriteiten stellen. Ik besloot mijn crypto wereld wat meer achter mij te laten (tijdelijk weliswaar) om me te kunnen focussen op het nieuwe bedrijf.

Dus veranderde ik al mijn trades en keek ik naar hogere timeframes. Net om mijn charts minder te moeten opvolgen. Maar zelf in dat proces merkte ik dat ik nog te weinig tijd nam. Gevolg? Te lang wachten voordat er losses genomen werden. Of net te snel in trades stappen om toch nog de trein te kunnen halen…

Ik moet je waarschijnlijk niet zeggen dat dat nooit of te nooit een goed idee is?

En toch deed ik het.. Maar het bracht geen voldoening. Integendeel. Ik liep er gestressed en onrustig rond. Want datgene wat me net rust bracht, mijn geliefde cryptowereld, gaf me net meer stress omdat niets echt liep hoe ik het wou. Of ik moest net even een chanseken hebben gehad.

De ommezwaai? Die kwam er doordat ik bewust tijd begon vrij te maken, nadat ik enkele losses incasseerde. “Niet meer!” .. dacht ik bij mezelf. En eigenlijk.. vanaf dat moment werd ik zelf terug veel rustiger en voelde ik dat ik alles meer in hand had.

Vandaag kan ik zeggen dat ik weer “back in the game” ben. Ik post mijn charts terug, reflecteer op kritische opmerkingen en maak vooruitgang. Voor het eerst in lang voel ik rust. En voel ik de drive om nog verder vooruit te gaan. Ik wacht geduldig op begeleiding van Tim (ja Tim, ik vermeld het toch nog even 🙂 ) en heb mijn eerste stapjes gezet in de NFT wereld. Wat mijn bevindingen zijn tot nu toe? Ik vertel het je graag in een volgend artikel ;-).

Bedankt voor het lezen en blijf gezond!

Onze artikels zijn géén financieel advies, zij dienen louter ter ondersteuning van uw eigen research. #DYOR!

Over de auteur

Dorien De Brabanter

Enthousiaste positivo, rationele empaat en één brok PASSIE. Dat is hoe je Dorien het beste omschrijft.

Ze ontdekte dat ze meer van de mens achter de cijfers hield dan van de mooie statistieken die ze bestudeerde. Daarom gooide ze haar koers drastisch om en leerde ze bij over de mens en zijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoewel ze tig van opleidingen achter de rug heeft, gelooft ze dat het niet de diploma’s achter haar naam zijn maar de intuïtie en know how die haar tot een goeie gids maken voor diegenen die willen bijleren.
Empowerment. staat bij haar centraal. Met Ador, haar bedrijfskindje, biedt ze een een mensgerichte en succesvolle zoektocht naar de juiste mindset. En die diensten biedt ze ook aan voor de traders onder ons. Want zeg nu zelf, wat is een trader zonder de juiste mindset

Share This