De herontdekking van het crypto ecosysteem! Welke zijn de nieuwe coins om naar te kijken? Hidden Gem #4!

by | Apr 10, 2021

ECOMI (OMI)

Introductie

De meest populaire industrie van dit moment zijn de non-fungibele tokens. Deze non-fungibele tokens maken het mogelijk om eeuwenoude waardedrijvers, zoals schaarste en intellectueel eigendom nu te waarderen en uit te wisselen in de digitale wereld op een manier die voorheen moeilijk of onmogelijk was.

We hebben gezien hoe Dapper Labs samenwerkte met de NBA om NBA Top Shot te creëren, digitale kunstenaar Beeple verkocht één van zijn stukken voor $69 miljoen op een veiling, en elke durfkapitalist vraagt zich nu af hoe ze financiële blootstelling aan de industrie gaan krijgen. Dit soort vooruitgang in een korte tijdspanne zorgt voor een ongelooflijke hype en daar moeten ook wij van trachten te profiteren.

Houdt dit in gedachten – Laat dat je niet afleiden van de technologische innovatie die onder dit alles plaatsvindt.

 

Wat is Ecomi?

ECOMI (OMI)

ECOMI loopt voorop in de massamarkt voor digitale collectibles. ECOMI heeft een reeds actieve app, VeVe, die digitale verzamelobjecten verkoopt en een manier biedt om ze in de echte wereld te plaatsen via augmented reality. VeVe heeft al partnerschappen met bekende merken, zoals Batman, Superman en Wonder Woman, maar ook met sportbonden als de NFL en Major League Baseball.

Met de OMI-token, kan je deze digitale collectibles kopen. Nu er zoveel gebeurt in de NFT-ruimte, verwachten analisten een stijging van minstens 10x voor ECOMI.

 

VeVe-app

VeVe brengt de fysieke wereld van het verzamelen naar het digitale rijk en biedt verzamelobjecten in premium digitaal formaat als limited- edition 3D-modellen, die gebruikers in virtuele showrooms kunnen plaatsen, verhandelen of verkopen op een secundaire markt, delen op sociale feeds maar ze kunnen ook alle 3D-content in AR bekijken.

ECOMI Collect

ECOMI Collect is een “premium licensed digital collection marketplace”, een dApp, gebouwd op GoChain met als primaire functionaliteit het gebruik van NFT-tokens voor de uitgifte en het beheer van digitale verzamelobjecten/assets, waarop gebruikers, via het gebruik van blockchain technologie, peer to peer gelicenseerde digitale verzamelobjecten kunnen kopen, verkopen en verhandelen met behulp van fiat, omgezet in GO-20 OMI tokens en GO-721 NFT’s.

In de blockchain-ruimte deelt ECOMI Collect een niche met onder andere EPIK token en WAX, omdat ze NFT’s gebruiken om digital assets te creëren en uit te wisselen. In tegenstelling tot WAX of EPIK is het ecosysteem van ECOMI Collect gesloten, wat betekent dat items die bestaan binnen ECOMI Collect binnen ECOMI Collect blijven en niet naar buiten kunnen worden overgebracht.

Voor een volledig overzicht van non-fungible tokens en hoe ze zullen worden geïmplementeerd op de blockchain, zie dit artikel. Dit artikel geeft een overzicht van non-fungible tokens, inclusief wat ze zijn, hoe ze werken en wat ze mogelijk maken.

Bedankt voor het lezen en blijf gezond!

Onze artikels zijn géén financieel advies, zij dienen louter ter ondersteuning van uw eigen research. #DYOR!
Share This